Het cursusseizoen 2-18-2019  begon met een Workshop “Sporen in de polderklei” in De Verbeelding

In mei, juni en juli 2018 in de raadszaal van de gemeente Zeewolde± cursisten exposeren!!

Behalve in Atelier Kunst en meer, geeft Gonny ook les bij

Volksuniversiteit Vuvera in Ermelo, zie https://www.vuvera.nl/

en De Brink in Nijkerk, zie https://www.debrink.org/cursussen-volwassenen.html

Aparte thema workshops op afspraak, zoals:

“Tulpen schilderen” bij Bollenbedrijf Wim Klink, Reigerweg 14 Zeewolde. Op “Boer zoekt burger” dag 21 april 2018 en gelegen aan de Tulpenroute 2018

Onderstaande workshop gaat in de herhaling; op 26 augustus 2018 in de verbeelding Zeewolde.

Bij de expositie “Waterdicht” over 100 jaar Zuiderzeewet.

Dameshanden in de polderklei; volledig uit je dak gaan met klei, zand, koffie, okers die ik ooit in Frankrijk van de bergen krabde en ook nog de tentoonstelling ” Een fascinerende nieuwe wereld!” over 100 jaar Zuiderzeewet, de geschiedenis van Flevoland en de 8 andere kunstenaars die ik uitnodigde voor dit project meekrijgen, zoals de filmoverdepiobiers die tot hun enkels in de polderklei stonden. Verwantschap gevoeld? Wie zal het zeggen. het was een belevenis om te doen en om te zien!

Workshop met 30 personen en high tea MedischCcentrum Dronten

portrettekenen-marijke-2-kleinportret-marijke-3-klein

Gonny geeft teken- en schilderles aan eigenwijze mensen die ze volgt in hun creatieve ontwikkeling. Met haar praktische suggesties wordt het schilderij een exclusief en persoonlijk kunstwerk. Ieder heeft zo zijn eigen interesse en verbeeldingswijze: fijnzinnige tekeningetjes, met veel mengkleuren opgebouwde kleurstudies, snelle modelschetsen, met grote gebaren opgezette schilderijen. Van realistisch, fantasievol tot abstract. Met pen en inkt, houtskool, acryl- en aquarelverf, pastelkrijt of met structuurmateriaal als ondergrond. Het plezier in experimenteren straalt ervan af. Het werk gaat een eigen leven leiden, wordt herkenbaar als iets persoonlijks.
Op maandagavond 19.30-21.30 uur,  woensdagmorgen en donderdagmorgen (telkens van 10 tot 12) kun je je per keer aanmelden om mee te doen in een gezellig groepje.
Ook in de zomervakantie is het mogelijk om een workshopte organiseren voor jou en je groep! Voor alle gewenste informatie: kijk op http://kunstenmeer.nl, mail gonny@kunstenmeer.nl of bel 036-5234703, 06-22071710aan het werk 8-5-2016

i dream my paintings and than paint my dreams

Gonny Geurts

Vreemd evenwicht 60×80, acryl en inkt op doek

 

Nieuw: De schilder- verwendag of de Schilder-retraite!

GRATIS gebruik van alle materialen, doeken tegen inkoopsprijs Mail gonny@kunstenmeer.nl Bel 0365234703