Heb je (af en toe of wekelijks) extra ruimte nodig voor groepsactiviteiten en zoek je daar een representatieve plek voor in het midden van het land?

Atelier te huur

Mijn ruime atelier bestaand uit;

-eigen entree, halletje met kapstok 120×1752;1 m2

-atelierruimte met dakkoepel, raam op noord en oost. Afm: 390×740; 28,86m2

-toiletruimte met wastafel, 100×235; 2,35m2

-corridor met bergruimte voor schilderijen en ingebouwde tekeningladenkast ( met 5 laden van 80×144),

-grote atelier/cursusruimte met ramen op noord en zuid (schuifpui) met nooduitgang, spoelbak met 3 kranen, koffie- en theevoorziening. 570×760; 43,12 m2atelier achterste ruimte frontaal

is te huur voor medegebruik (werk en materiaal kan blijven staan, prijs in overleg)

en het geven van cursussen/workshops.

Beide ruimtes zijn te huur voor dagdelen.

Voor workshops, coaching, brainstorm en alles waarbij de kunst de gedachten helpt verzetten bepalen bijsturen buiten de grenzen gaan of juist focussen.

Huur in dagdelen ; 75,- en 2,- per deelnemer voor koffie/thee.

Angelika van der Schilden, Putten

Het atelier “Kunst en meer” van Gonny Geurts in Zeewolde is een geweldig mooie locatie om workshops te geven voor kleine groepen. Vanuit deze lichte ruimte heb je een prachtig uitzicht op een vijver in een omsloten tuin met een heel serene uitstraling. Ik geef hier heel graag les. Deze mooie omgeving heeft ook invloed op mijn cursisten en mij als wij heel bewust bezig zijn met het ervaren van ons eigen lichaam. Putten, augustus 2016 http://www.moveeasy.eu/

Uitbreiding met hapje/drankje als afsluiting in overleg.

Verwarming d.m.v. radiatoren met thermostaatkranen.

De ruimtes zijn te huur voor workshops, coaching, brainstormsessie, masterclasses en alle activiteiten waarbij kunst als inspiratiebron kan dienen. Ben je kunstenaar en wil je de ruimte met me delen voor een redelijke maandhuur? Stuur mail naar gonny@kunstenmeer.nl of pb bij facebook of bel 036-5234703 of bel of app 06-22071710. Voor een kunstenaar waarmee ik ook vakinhoudelijk “het gesprek kan aangaan” .