Zaterdag 8 september is iedereen van harte welkom om tussen 12.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen bij De Verbeelding. We hebben een prachtige expositie 'Waterdicht' waar Rob van den Broek u alles over kan vertellen. En ook treedt de groep Hertzz op. Zij nemen u graag mee op een muzikale ontdekkingsreis met hun concert WATERSCAPES.

deverbeeldingzeewolde.nl
met Hertzz WATERSCAPES: een muzikale ontdekkingsreis Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden. Stichting De Verbeelding presenteert met trots het Culturele Programma 2018-2019. Op het Kerkplein is er in de stand info...

Samen mantra’s zingen
loskomen van gedachten en zorgen
stilte en harmonie ervaren
in jezelf en samen

...

Op vrijdagavond 14 september organiseert Frans Meijer weer een mantra avond in De Verbeelding.
“Het zingen van mantra’s is telkens weer een heerlijke bevrijdende ervaring. Het helpt je om los te komen van je dagelijkse gedachten, je stress en je zorgen. Het opent een deur naar de stilte, geeft ruimte aan je eigen innerlijke klank en het geeft je positieve energie”. Dit zijn zo maar een paar ervaringen van mensen die al vaker hebben deelgenomen.
Frans Meijer: “Voor mij is elke avond weer een verrassing. Elke keer ben ik weer verwonderd over de bijzondere samenklanken die juist door alle eenvoud ontstaan en word ik geraakt door puurheid en de harmonie”.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook ervaren wat het is? Of ben je al vaker geweest en zie je uit naar weer een sfeervolle avond met bekende en nieuwe mantra’s? Op 14 september ben je weer van harte welkom.

Opzet van de mantra-avond:
De Verbeelding is open vanaf 19.00. Om 19.30 beginnen we met een korte warming up. Daarna zingen we 6 à 7 mantra’s, afgewisseld met momenten van verstilling. We eindigen de avond rond de klok van 21.00 uur

Meer info: www.labyrintflevoland.nl
Opgeven via email: info@labyrintflevoland.nl
Voor deze avonden geldt een minimum van 15 deelnemers.

Meer weergeven

Wandelt u gezellig mee of komt u op eigen gelegenheid naar De Verbeelding? Aansluitend aan de wandeling is er genoeg te doen in het Paviljoen. We organiseren altijd een leuk programma en u kunt de expositie bekijken, onder het genot van mooie live muziek en koffie of thee met wat lekkers!

Wandelt u liever niet mee? Dan bent u vanaf 10 uur van harte welkom bij De Verbeelding.

Voor wie:...
Inwoners van Zeewolde (65+ en anderen)

Hoe laat:
wandelgroep ‘Fit in Beweging’ start om
9.00 uur bij het clubgebouw (Kluunpad)
of
10.00 uur bij de Verbeelding (op eigen gelegenheid)

Kosten:
bijdrage voor koffie/thee € 2,00

Op dit evenement is de privacyverklaring van Stichting de Verbeelding van toepassing, m.b.t. het maken en gebruik van foto’s en ander beeldmateriaal.

Meer weergeven

Zaterdag 8 september 2018 wordt de 17e editie van de Cultuur- en Sportmanifestatie ‘Vrienden van Zeewolde Life’ gehouden.

Stichting De Verbeelding staat op het Kerkplein met een stand. Vanaf daar rijdt er een ‘treintje’ vanuit het dorp naar Paviljoen De Verbeelding, waar u de expositie ‘WATERDICHT’ kunt bekijken en kunt genieten van de groep Hertzz. Zij nemen u mee met hun concert WATERSCAPES op een muzikale ontdekkingsreis.

Het concert is Geïnspireerd door de expo Waterdicht..., verleid en geleid door de bijzondere klanken van de kunst-muziekinstrumenten van Rob van den Broek en allerlei klankinstallaties, spelen de musici van trio Hertzz experimentele Soundscapes. Op zoek naar grenzen.

Ook wanneer u geen gebruik wilt maken van het treintje bent u van harte welkom. De hele middag is het OPEN HUIS bij het Paviljoen, de deuren staan voor iedereen open en de toegang is gratis.

Meer informatie:
http://deverbeeldingzeewolde.nl/…/open-huis-met-hertzz-wat…/

Meer weergeven

De 3e Zuiderzeezondag bij De Verbeelding met de workshop ‘Sporen in de klei’ onder leiding van @geurtsgonny 👍 @ Stichting De Verbeelding Zeewolde

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, tafel en eten
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen en tafel