Workshop met 30 personen en high tea Medisch centrum Dronten

portrettekenen-marijke-2-kleinportret-marijke-3-klein

Gonny geeft teken- en schilderles aan eigenwijze mensen die ze volgt in hun creatieve ontwikkeling. Met haar praktische suggesties wordt het schilderij een exclusief en persoonlijk kunstwerk. Ieder heeft zo zijn eigen interesse en verbeeldingswijze: fijnzinnige tekeningetjes, met veel mengkleuren opgebouwde kleurstudies, snelle modelschetsen, met grote gebaren opgezette schilderijen. Van realistisch, fantasievol tot abstract. Met pen en inkt, houtskool, acryl- en aquarelverf, pastelkrijt of met structuurmateriaal als ondergrond. Het plezier in experimenteren straalt ervan af. Het werk gaat een eigen leven leiden, wordt herkenbaar als iets persoonlijks.
Op maandagavond 19.30-21.30 uur,  woensdagmorgen en donderdagmorgen (telkens van 10 tot 12) kun je je per keer aanmelden om mee te doen in een gezellig groepje.
Ook in de zomervakantie is het mogelijk om een workshopte organiseren voor jou en je groep! Voor alle gewenste informatie: kijk op http://kunstenmeer.nl, mail gonny@kunstenmeer.nl of bel 036-5234703, 06-22071710aan het werk 8-5-2016

i dream my paintings and than paint my dreams

Gonny Geurts

Vreemd evenwicht 60×80, acryl en inkt op doek

 

Nieuw: De schilder- verwendag of de Schilder-retraite!

GRATIS gebruik van alle materialen, doeken tegen inkoopsprijs Mail gonny@kunstenmeer.nl Bel 0365234703